Nieuws

Thema-avonden

Reuver Roermond Echt

De thema-avonden die we gehouden hebben in Reuver-Roermond en Echt werden ver boven verwachting met grote getale bezocht.

De heer Harrie Oosterlee beet telkens de spits af met een mooie presentatie over de nieuwe koers van NESTER

Bij de afwezigheid van de 2e spreker over verduurzaming van NESTER, is Corrie Saam hier alleen in Reuver over de verduurzaming wat dieper in gegaan.

Chantal Beerens, beleidsondersteuner van het team verduurzaming van de gemeente Beesel zou als 3e spreker ons meenemen in het thema vergroening in de wijk en leefbaarheid. Helaas heeft zij zich wegens corona af moeten melden.

In Roermond was Marion Buurman-Smets medewerker openbare ruimte gemeente Roermond, onze 3e spreker over de zelfde onderwerpen. zij heeft in een carrousel van groenvoorziening natuurbehoud, klimaatverandering en leefbaarheid een mooie presentatie gegeven.

In Echt tenslotte gaf wethouder Meuwissen als 3e spreker een prachtig uitgewerkte presentatie over duurzaamheid en groen vanuit de gemeente Echt- Susteren.

Het waren weer zeer geslaagde avonden voor alle huurders van Nester georganiseerd door de huurdersvereniging HBV BRES!!!